Mouse Out

Mouse Out -jyrsijänkarkotin sopii kaikkiin kiinteistöihin: omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, varastoihin, eläinsuojiin, teollisuusrakennuksiin ja liikerakennuksiin. MOUSE OUT –jyrsijänkarkotin on helppo asentaa ja käyttää. Sen sähkönkulutus on vuositasolla noin 3 euron luokkaa ja laite on testattu vaikeissa olosuhteissa. Laitteen TOIMINTAPERIAATE on yksinkertainen: jyrsijä ei pääse rakennukseen, koska se saa sähköiskun talon perustukseen kiinnitetystä sähkönauhasta.

MOUSE OUT –JYRSIJÄNKARKOTUSJÄRJESTELMÄ sisältää:

  • MOUSE OUT -sähköpaimen, verkkovirtaliitin, liitäntäkaapeli sähköpaimenesta nauhaan 2,5 m
  • MOUSE OUT -sähkönauhaa 100 m, 50 kpl patentoituja MOUSE OUT- erityiskiinnikkeitä, 1 kpl ohituskaapeli nauhasta nauhaan 5 m ja akkukaapeli (laitteen voi asentaa ilman verkkovirtaa)

Hinta: 299 €
Huom! Pakkaus ei sisällä akkua eikä maadoitustikkua, jotka tarvitaan sähköistämättömissä kiinteistöissä eli kun laite kytketään akkuun.

VERKKOKAUPPAAN

LISÄTARVIKKEET:

1. ASENNUSSETTI:

Ruuvit 100 kpl 5×80 mm, proput 100 kpl ja poranterä 8 mm (kiviterä iskuporakoneeseen).
Helpottaa asennusta, ruuvit ja proput sekä poranterä valmiissa paketissa ilman rautakaupassa käyntiä.
Hinta: 29.90 €

VERKKOKAUPPAAN


2. LISÄTARVIKESETTI

Isommille kiinteistöille: sähkönauha 50 m ja patentoitu MOUSE OUT- erityiskiinnike 25 kpl.
Tuo 25 m lisää asennusmatkaa MOUSE OUT -peruspakettiin.
Hinta: 70,00 €

 

 

 

 

 

VERKKOKAUPPAAN


3. OHITUSKAAPELI:

MOUSE OUT -peruspakettiin kuuluu 1 kpl 5 m:n ohituskaapeli. Ohitus tarvitaan silloin, kun oven kohdalla on esim. rappu tai terassi, joka estää MOUSE OUT -sähkönauhan asentamisen rakennuksen perustukseen. Ohitusta ei välttämättä tarvita, joten tarkista mahdolliset ohituskohdat suojattavasta rakennuksesta. Ohituskaapeli kiinnitetään nauhasta nauhaan, pituus 5 m
Hinta: 17,00

 

 

 

 

 

VERKKOKAUPPAAN


Toimi näin:

1. Mittaa suojattavan rakennuksen piiri eli ulkomitta ja kerro se kahdella. Jos lukema jää alle 100 m:n, riittää peruspaketin erityiskiinnikkeet ja sähköpaimennauha. Jos lukema on yli 100 m, tarvitset lisätarvikesetin, jonka tilaat kätevästi samalla kertaa. Lisätarvikesetti pidentää asennusta 25 m:llä.

2. Kuinka monta ovea on suojattavassa rakennuksessa? Peruspakettiin kuuluu yhden oviaukon ohitukseen tarvittava ohituskaapeli. Ohitus tarvitaan silloin, kun oven kohdalla on esim. rappu tai terassi, joka estää MOUSE OUT –sähkönauhan asentamisen perustukseen. Ohitusta ei välttämättä tarvita, joten varmista suojattavan rakennuksen jokaisen oven tilanne: voiko sähkönauhan asentaa perustukseen oven kohdalla vai ei? Jos tarvitset ohituskaapeleita, niitä voi tilata samalla verkkokaupastamme.

3. Tarvitset asennuksessa porakonetta, ruuveja ja proppuja. Voit halutessasi tilata MOUSE OUT-asennussetin, joka sisältää 100 kpl ruuveja, 100 kpl proppuja ja niihin sopivan 8 mm:n poranterän.

› Katso tarkemmat asennusohjeet (pdf) 

 

Aiheesta lisää:

Lue lisää jyrsijöiden haitoista Ilta Sanomien artikkelista 4.1.2018