Toimitustavat ja -kulut

Toimitustavat

Saatte toimituksen Postiin, Postin pakettiautomaattiin tai Postin kuljettamana suoraan kotiinne. Toimitusmaksut ovat tilauskohtaisia tilauksen sisältämien tuotteiden määrästä tai arvosta riippumatta. Tilaus pyritään toimittamaan yhtenä toimituksena. Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan puhelinnumero. Kotiinkuljetuksissa Posti sopii vastaanottajan kanssa tarkan toimitusajan. Noutopistetoimituksissa saapumisilmoitus lähetään vastaanottajan ilmoittamaan puhelinnumeroon.

 

Toimituskulut

Postin noutopiste tai pakettiautomaatti (haetaan itse) 7,50 €
Kotipaketti (kuljetetaan kotiin asti) 15,00 €

 

Toimitusajat

Postipaketti: noudetaan Postista tai pakettiautomaatista noin 5 arkipäivää
Kotipaketti: Posti toimittaa suoraan asiakkaan kotiin noin 5 arkipäivää
Yleiset juhlapäivät ja arkipyhät saattavat vaikuttaa toimitusaikaan.
Postipaketti eli toimitus Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin
Lähetys toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Kotipostisi sijasta voit noutaa paketit helposti mistä tahansa sinulle sopivasta noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Saapumisilmoitus lähetetään puhelinnumeroon, jonka olet antanut tilauksen teon yhteydessä. Lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Mikäli lähetys on liian suuri Postin pakettiautomaattiin tai automaatti on täynnä, lähetys toimitetaan Postiin, joka on lähinnä automaattia. Esitä lähetyksen seurantakoodi ja henkilöllisyystodistuksesi noutaessasi tilauksesi Postin noutopisteestä.

 

Kotipaketti eli kotiinkuljetus

Voit valita kotiinkuljetuksen kaikille tilaamillesi tuotteille. Mikäli valitset tuotteillesi kotiinkuljetuksen, ilmoita tilauksen yhteydessä puhelinnumero, johon Posti voi ottaa yhteyttä sopiakseen kotiinkuljetuksen ajankohdasta. Jakelu tapahtuu taajama-alueilla ma–pe klo 9–21, muualla maassa pääsääntöisesti klo 9–14. Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen, niin palvelu ei koske palautuksia. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote postiin.

 

Tilausmuutokset

Tilaukseen ei voi tehdä muutoksia sen jälkeen, kun tilaus on maksettu. Maksamisen jälkeen tilaus siirtyy välittömästi eteenpäin käsiteltäväksi.

 

Saatavuus

Verkkokaupan ostokoriin siirrettävissä olevaa tuotetta on varastossa, ellei tuotteen tiedoissa toisin mainita. Jos tuotetta ei ole jäljellä, mutta tuotetiedot ovat vielä näkyvissä, lähetämme tuotteen loppumisesta erillisen ilmoituksen, siksi on tärkeää, että asiakas ilmoittaa yhteystietonsa yhteydenpitoa varten (sähköposti ja puhelinnumero).