Takuupalautus ja huolto

Vastaamme tuotteiden mahdollisista virheistä Suomen lain mukaisesti. MOUSE OUT –sähköpaimenella on 12 kuukauden takuu. Tuotteiden mukana tullut lähetysluettelo on hyvä säilyttää, koska lähetysluettelo toimii osto- ja takuutodistuksena asiakkaalle.

 

Jos MOUSE OUT –jyrsijänkarkotin on viallinen, toimi näin:

1. Täyttäkää vikailmoitus (tästä linkki ilmoitukseen) ja tulostakaa se.
2. Pakatkaa vikailmoitus, lähetyslista ja laite huolellisesti käyttäen alkuperäistä pakkausta tai vastaavaa. Sopivan kokoisella pakkauksella ja riittävällä pehmusteella minimoidaan kuljetusvahingot.
3. Toimittakaa laite, täytetty vikailmoitus ja lähetysluettelo postitse osoitteeseen:
Mouse Out Oy, Savijärventie 82, 13500 Hämeenlinna.
Muistakaa pyytää postista kuitti lähettämästäsi tuotteesta.
Huollon sähköpostiosoite: info@mouseout.fi

 

Huomioittehan, että lähettäjä vastaa laitteen asianmukaisesta pakkaamisesta. Jos laite on puutteellisesti pakattu ja vaurioituu matkalla, lähettäjä vastaa vahingosta.

 

Jos huollossa havaitaan takuun ulkopuolinen vika, huolto ottaa asiakkaaseen yhteyttä. Kustannusarvion tekemisestä huoltoyhtiö veloittaa hinnastonsa mukaisesti, kuitenkin vähintään 30 euroa. Jos laite korjataan takuun ulkopuolella, tarkistus- ja kustannusarviomaksut sisältyvät huollon hintaan. Kuljetuskustannukset lisätään aina hintoihin.

 

Erimielisyystilanteet

Mouse Out Oy vastaa tuotteiden mahdollisista virheistä Suomen lain mukaisesti. Erimielisyystilanteissa voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi suosittelemme ottamaan yhteyttä kuluttajaneuvontaan. Kuluttajariitalautakunta voi jättää asian käsittelemättä, ellei kuluttaja ole ensin ollut yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

 

Kuluttajaneuvonnan sivuille »
Kuluttajariitalautakunnan sivuille »