Palautus

Asiakkaalla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta tulee käsitellä huolellisesti. Mikäli olette käyttäneet tuotetta tai käsitelleet sitä huolimattomasti, vastaatte tuotteen arvon alentumisesta enintään tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistattehan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet.

 

Palautustilanteessa toimikaa näin:

1. Täyttäkää tuotteen mukana tullut palautusilmoitus (linkki) ja tulostakaa se.
2. Pakatkaa palautusilmoitus, lähetyslista, käyttöohjeet ja tuote huolellisesti käyttäen alkuperäistä pakkausta tai vastaavaa. Sopivan kokoisella pakkauksella ja riittävällä pehmusteella minimoidaan kuljetusvahingot.
3. Toimittakaa pakkaus, täytetty palautusilmoitus ja lähetysluettelo postitse osoitteeseen:
Asiakaspalautus, Mouse Out Oy, Savijärventie 82, 13500 Hämeenlinna.
Muistakaa pyytää postista kuitti lähettämästäsi tuotteesta ja säilyttäkää kuittia 3 kk.
Mouse Out Oy:n sähköpostiosoite: info@mouseout.fi

 

Muistakaa ilmoittaa pankkitilinumeronne, jotta voimme palauttaa rahat tilillenne. Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mikäli tuote on viallinen. Muissa palautuksissa perimme asiakkaalta palautuspostikulut 7,50 €.

 

Huomioittehan, että lähettäjä vastaa laitteen asianmukaisesta pakkaamisesta. Jos laite on puutteellisesti pakattu ja vaurioituu matkalla, lähettäjä vastaa vahingosta.

 

Mikäli olemme lähettäneet teille viallisen tai väärän tuotteen, palauttakaa tuote ohjeiden mukaisesti. Kirjoittakaa lisäksi palautusilmoituksen Lisätietoja –kohtaan, miten vika tuotteessa ilmenee ja haluatteko ehjän/oikean tuotteen tilalle. Kun kyseessä on viallinen tuote, maksamme uuden vastaavan tuotteen lähetyskulut.

 

Palautamme maksusuorituksenne 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen saatuamme edellyttäen, että olemme vastaanottaneet palautuksen. Maksusuoritus palautetaan vähennettynä asiakkaan valitseman toimitustavan kulut. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olette käyttäneet tilausta tehdessänne. Maksukorttiveloitukset palautetaan samalle maksukortille. Jos olette maksaneet tilauksenne verkkomaksuna, on tilinumeron ilmoittaminen palautuksen yhteydessä erittäin tärkeää, jotta voimme palauttaa rahat pankkitilillenne.